Προτάσεις για ένα Ελληνικό New Deal

ECONOMIC GROWTH
Στα πλαίσια της γόνιμης ανταλλαγής ιδεών, εσωκλείω κάποιες συγκεκριμένες ιδέες και προτάσεις που θα μπορούσαν να κάνουν τη Πατρίδα μας τούρμπο και να βοηθήσουν τη Κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με τη Τρόικα (συγγνώμη, "τους Θεσμούς"). Γιά να υπάρξει Ανάπτυξη και να δημιουργηθούν νέες θέςεις εργασίας χρειάζεται ένα τσουνάμι επενδύσεων! Και γιά να προκαλέσει ένα τέτοιο τσουνάμι επενδύσεων η Κυβέρνηση πρέπει να δείξει ότι κατανοεί τις προτεραιότητες των επενδυτών και τη διεθνή πραγματικότητα. Κυβέρνηση που να μπορεί να παρατάξει μια Εθνική ομάδα, με στελέχωση πολύ ευρύτερη από το στενό παραδοσιακό της πυρήνα!
Στη ταλαίπωρη Χώρα μας πλέον ελάχιστοι ασχολούνται με νέες ιδέες γιά την ανάπτυξη. Γιά πολλούς ανάπτυξη σημαίνει απλά "ότι αρπάξουμε από ´κάνα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα"!
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ NEW DEAL

Επιστρέφουν στη ρωσική αγορά τα κρητικά προϊόντα

kritikaΗ Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Κτηνιατρικής και Φυτοϋγειονομικής Εποπτείας ανακοίνωσε ότι επιθεωρητές της θα ξεκινήσουν σε συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές, στις 6 Απριλίου, ελέγχους μονάδων μεταποίησης κτηνοτροφικών προϊόντων, ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στην επανέναρξη των εξαγωγών τους στη Ρωσία μετά την άρση των ρωσικών αντίμετρων στις κυρώσεις της ΕΕ ως προς σειρά ευρωπαϊκών χωρών, όταν αυτή αποφασιστεί.

Οι πιο ασφαλείς και οι πιο επικίνδυνες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου

aeroplano-keraunosΣε πέντε ομάδες (γκρουπ) με γνώμονα την ασφάλεια των πτήσεων χωρίζονται τουλάχιστον 1.480 αεροπορικές εταιρείες, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο για την Αεροπορική Ασφάλεια και τον Τουρισμό (OBSSAT), έναν ανεξάρτητο οργανισμό με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας.

Ποσό "μαμούθ" για Mayweather και Pacquiao

Ένα αστρονομικό ποσό θα εισπράξουν οι Φλόιντ Μέιγουεδερ και Μάνι Πακιάο για τον αγώνα τους που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου στο Λας Βέγκας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...