H συλλογή Ηοme της Η&Μ ήρθε στην Αττική!

dasdasd
Η Η&M μας κάνει δώρο για τα Χριστούγεννα αυτό που όλες περιμέναμε και το γιορτάζει με ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με live performance, εκπλήξεις και δώρα.
Πρόκειται για την άφιξη της συλλογής Η&Μ Ηome στην Αττι­κή στο κατάστημα της εταιρείας στον Πειραιά, Βασιλέως Γεωργίου 2.
Η H&M Home συλλογή λανσαρίστηκε για πρώτη φορά παγκοσμίως στα τέλη Φεβρουαρίου του 2009, συνδυά­ζοντας τη μόδα με την εσωτερική διακόσμηση. Η συλ­λογή ξεκίνησε προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υφα­σμάτων για το σπίτι, διαφορετικά για τον κάθε χώρο: καθιστικό, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα, ενώ πλέον διαθέτει μοναδικά διακοσμητικά μαζί με υπέροχες επι­λογές για παιδικά δωμάτια.
Η H&M, πιστή στη φιλοσοφία της για Μόδα και Ποιό­τητα στην καλύτερη τιμή, ξεκινάει και για τη συλλογή Η&Μ Home τις τιμές της από 1,99€. Όποιο κι αν είναι το στυλ του χώρου μας (μίνιμαλ, ρομαντικό, βιομηχανικό ή urban), στα H&M Home θα βρούμε κομμάτια που θα θέ­λουμε να κάνουμε δικά μας και μάλιστα σε πολύ budget friendly τιμές.
Το νέο τμήμα ΗΟΜΕ θα ανοίξει με τη γιορτινή καμπά­νια της Η&Μ. Στην καινούργια συλλογή που παρουσιά­ζεται για 1η φόρα μπορείτε να ανακαλύψετε διακοσμη­τικά μαξιλάρια, κηροπήγια για ρεσό, ριχτάρια για έξτρα πινελιές πολυτέλειας με τιμές που ξεκινάνε 4,99€ και να δημιουργήσετε ένα ζεστό, φιλικό χώρο.
Γιορτινό Τραπέζι
Καλέστε φίλους και συγγενείς γύρω από ένα πλούσια διακοσμημένο τραπέζι, ξεκινώντας από το τραπεζο­μάντιλο και τις τραβέρσες με κόκκινη δαντέλα. Έπειτα, προσθέστε σουπλά με γιορτινή λάμψη ή διακοσμημένα με γιορτινά μηνύματα. Στολίστε το τραπέζι σας με κηρο­πήγια και κεριά διαφορετικών μεγεθών κι αποχρώσεων, ώστε το φως τους να αντανακλάται στις σκαλιστές γυάλι­νες καράφες και τα ποτήρια, διαφανή ή χρωματιστά.
Capture
Τα πορσελάνινα πιάτα προσθέτουν χρώμα και ρομα­ντισμό μαζί με τις διακοσμητικές πιατέλες, τα μπολ και τα κουτιά. Υφασμάτινες πετσέτες πιασμένες σε δαχτυ­λίδια στολισμένα με πετράδια ολοκληρώνουν τέλεια την εικόνα του τραπεζιού.
sasdas
Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
Εντυπωσιάστε χρησιμοποιώντας μπάλες καλυμμέ­νες με πούλιες σε γιορτινό κόκκινο και πράσινο μαζί με λευκές, ασημένιες και χρυσές μπάλες. Ιδιαίτερο χα­ρακτήρα δίνουν τα κουκουνάρια από πούλιες, ενώ οι μπάλες με πέρλες προσδίδουν πολυτέλεια. Υπάρχουν στολίδια σε τόσα μεγέθη, σχήματα και σχέδια, από αστέρια και μικρές γυάλινες μπάλες μέχρι στολίδια στο σχήμα της λέξης “JOY”.
Μην ξεχάσετε φεύγοντας ότι υπάρχουν ιδέες δώρων για όλους στην H&M Home, με χαριτωμένα μικρά δώρα, όπως μια μάσκα ύπνου με μάτια κεντημένα με πούλιες, αξεσουάρ για κάθε χώρο του σπιτιού και οι ωραιότερες παντόφλες, για να κρατούν τα πόδια σας ζεστά τις κρύες μέρες του χειμώνα.
Special guest: η Σίσσυ Φειδά με προτάσεις για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού.
Η συλλογή H&M Home αριθμεί πλέον 3 καταστήματα: Τσιμισκή 20-22 & Κομνηνών, Θεσσαλονίκη, Εμπορικό κατάστημα Cosmos 11ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλο­νίκης, Βασιλέως Γεωργίου 2 & Νοταρά, Πειραιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...