Η πλάκα κάποιων μαθητών που κατέληξε σε τραγωδία... [photo]


Η "πλάκα" κάποιων μαθητών να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο  ΒΙΝΤΕΟ με φερόμενο πρωταγωνιστή τον...

διευθυντή του σχολείου τους κατέληξε σε τραγωδία στην Σλοβενία.



Το ΒΙΝΤΕΟ στο οποίο, σύμφωνα με τους μαθητές, φαινόταν ο 41χρονος Drago Kamenik, πατέρας δυο παιδιών να κάνει στοματικό έρωτα σε μια σέξι μελαχρινή δασκάλα μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας «σκότωσε» τον διευθυντή.

Ο άτυχος άντρας αυτοκτόνησε μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο διαδίκτυο και την προβολή του επί μία εβδομάδα από τα ΜΜΕ, όπως ανακοίνωσε η σλοβενική αστυνομία.

Σύμφωνα με το κροατικό πρακτορείο ειδήσεων ΧΙΝΑ, η αστυνομία επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός, χωρίς σχόλια, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου διευθυντών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Σλοβενίας, Μίλαν Ρέγιετς δήλωσε στο σλοβενικό τηλεοπτικό σταθμό POP TV ότι ο διευθυντής της Μέσης Σχολής Μηχανικών του Μάριμπορ προφανώςκατέρρευσε ψυχικά υπό τη μεγάλη πίεση και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο διευθυντής άφησε πίσω σύζυγο, γιο και κόρη.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του επίμαχου βίντεο στο διαδίκτυο, ο διευθυντής κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και υποστήριξε ότι το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ.

Η αστυνομία δεν ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ερευνών και δεν έχουν αποκαλυφθεί τα άτομα που ανάρτησαν το βίντεo στο ίντερνετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...