Η πιο τραγανή εκδοχή του κολοκυθιού!!!
Υλικά2 κολοκυθάκια
1 σουρωτή (250 ml.)
3/4 κούπας αλεύρι
αλάτι
1 σουρωτή (250 ml.)
3/4 κούπας αλεύρι
αλάτι
ΕκτέλεσηΚόβουμε τα κολοκυθάκια λεπτές ροδέλες και τα αλατίζουμε.
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε την σουρωτή με το αλεύρι και ανακατεύουμε.
Αν είναι πολύ πηκτό βάζουμε λίγη σουρωτή ακόμη.Το μείγμα πρέπει να γίνει λίγο πιο αραιό από το μείγμα για λουκουμάδες.
Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια μέσα στο κουρκούτι και τα ανακατεύουμε να πάει παντού.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι αρκετό λάδι να κάψει και ρίχνουμε μια μια τις ροδέλες μέχρι να ροδίσουν και τις γυρίζουμε να ροδίσουν από την άλλη.
Τις σερβίρουμε συνήθως με τζατζίκι.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!
via
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου