Αντιπαραθέσεις για το Τυμπάκι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαιστού


Άνω κάτω έγινε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαιστού, όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Φασομυτάκης έθεσε θέματα που αφορούν την υποβάθμιση του Τυμπακίου, όπως υποστήριξε.

 

            Συγκεκριμένα:

·                     Κατηγόρησε ευθέως το Δήμαρχο κ. Αρμουτάκη ότι ευθύνεται για τη μείωση των γιατρών που προορίζονται για το Πολυδύναμο Ιατρείο Τυμπακίου και που μεταφέρθηκαν στο Κ. Υ. Μοιρών. Θέλετε να το κάνετε Αγροτικό ιατρείο, είπε!

·                     Είπε ότι το Δημαρχείο Τυμπακίου που κόστισε ένα σεβαστό ποσό στο Δήμο το μετατρέψατε σε αποθήκη με τη μεταφορά του αρχείου, ενώ υπήρχε και άλλη λύση που δεν τη δεχτήκατε.

·                     Ο Αγροτικός Σύλλογος Τυμπακίου είναι ακόμα στο δρόμο, ενώ είχαμε προτείνει λύσεις για τη στέγασή του που δεν τις έχετε εφαρμόσει.

·                     Είχαμε παραχωρήσει ως Δημοτική Αρχή, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου, το χώρο στην Καταλυκή και τώρα ο Δήμος το ζητά πίσω, καθώς δεν είναι δημοτική περιουσία. «κ. Αρμουτάκη δε γνωρίζετε την περιουσία του Δήμου;» είπε.

·                     Χάθηκε υλικό από τις αποθήκες που είχαμε στο ΠΕΚ. Εκεί υπήρχαν τα κάγκελα του Κολυμβητηρίου, περίπου 120μ. τα οποία εξαφανίστηκαν. Τις αδειάσατε και τις πήραν ιδιώτες.

Μετά τις καταγγελίες του κ. Φασομυτάκη δημιουργήθηκε ένταση και ο ίδιος αποχώρησε από τη συνεδρία.

      Το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, οποίος και είπε ότι:

·                     Δεν υποβαθμίσαμε τίποτα Οι γιατροί ήταν (σύμφωνα με την κ. Τιτάκη) 3 για το Πολυιατρείο και 4 για το Κ. Υ. Μοιρών.

·                     Αρχεία: Δεν μπορεί να υπάρχουν υπηρεσίες, χωρίς αρχεία, γι΄ αυτό και μεταφέρθηκαν.  Πληρώναμε ως Δήμος 1.659 ευρώ το μήνα στο παλιό Δημαρχείο και 1.010 ευρώ σε ένα άδειο κτήριο 20 τα.μ. Συνολικά 45.00ο ευρώ το χρόνο σε άδεια κτήρια που δεν τα χρειαζόταν ό Δήμος.

·                     Αποθήκες: Λίγες μέρες πριν παραδώσετε το Δήμο έγινε πλιάτσικο. Λάμπες, φωτιστικά, ασφαλτικά πήγαν σε προέδρους Τ. Σ. δικούς σας. Δεν ξέρουμε σήμερα σε ποια σπίτια είναι. Τα πήραν όλα από τις αποθήκες του Δήμου.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος της Δ. Ε. Τυμπακίου τονίζοντας ότι όταν παρέλαβε τις αποθήκες, δεν υπήρχαν κάγκελα. Πιθανόν να τα είχαν αφήσει έξω από τις αποθήκες και να κλάπηκαν από εκεί…

 



e-mesara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...