Ποια μεγάλα ξενοδοχεία των Χανίων μπαίνουν στην ομπρέλα της TUI; Δες εδώ

cretaparadiseΟ τουριστικός κολοσσός  TUI,  δρομολογεί για του χρόνου τη λειτουργία 23 νέων ξενοδοχείων, πέραν της Ελλάδας, σε Ισπανία, Τουρκία, Πορτογαλία, Κροατία, Βουλγαρία.

Σε ότι αφορά τη χώρα μας, ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει στα Χανιά,  το ξενοδοχείο 5 αστέρων Sensimar Kalliston Resort and Spa τον Μάιο και  το ξενοδοχείο 4 αστέρων Tui Best Family Atlantica Creta Paradise τον Απρίλιο.
Στο Ρέθυμνο, το ξενοδοχείο 5 αστέρων Tui Best Family Aquila Rithymna Beach τον Μάρτιο, ενώ  τον Απρίλιο θα κάνει τα εγκαίνια της ξενοδοχειακής μονάδας 4 αστέρων Club Magic Life Plimmiriστην Κω.
Με την αύξηση των μονάδων το 2015 υπό τα σήματα των αλυσίδων της TUI θα λειτουργούν, διεθνώς, 106 ξενοδοχεία.
kalistonΈξι νέα ξενοδοχεία θα ανοίξουν υπό την επωνυμία της Sensimar, δύο υπό την Pura Vida Resorts, τρία υπό τη Viverde, οκτώ υπό την ΤUI Best Family, δύο υπό την Club Magic Life.
Παράλληλα, η Τui ανακοίνωσε τη δρομολόγηση μιας νέας κρουαζιέρας από τον Μάιο έως και τον Αύγουστο του 2015 στο Αιγαίο με αφετηρία και κατάληξη το νησί της Κω.
Όσον αφορά την τουριστική κίνηση, η Tui μετά το ρεκόρ του 2014 αναμένει για την Ελλάδα περαιτέρω αύξηση της ζήτησης για του χρόνου.
Σε επίπεδο προορισμών κάνει ιδιαίτερη μνεία στα Χανιά, όπου αναμένει σημαντική αύξηση του αριθμού των επισκεπτών.
zarpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...